Hirdetés

Denis Villeneuve szívesen dolgozna együtt a Ne nézz fel! rendezőjével

|

Denis Villeneuve egy sötét humorú filmet készítene a szatíra királyával.

Hirdetés

Denis Villeneuve egy szenzációs páros ötletét dobta be a közösbe a minap, miután interjút adott a Varietynek. A Dűne rendezője, aki hamarosan nekiláthat a második rész forgatásának, elárulta, hogy titokban már régóta arra vár, hogy Adam McKay írjon neki egy sötét humorú vígjátékot, amit utána megrendezhetne. Villeneuve saját szavaival úgy fogalmazott, hogy idővel szeretne valami teljesen mást tető alá hozni az eddigiekhez képest, amibe beleillene egy vígjáték rendezése.

Hirdetés

Adam McKay legutóbb a Ne nézz fe!l című filmjével szórakoztatott minket, ami a nézők egyik táboránál kiverte a biztosítékot - az a bizonyos görbe tükör… -, míg mások imádták. McKay mesteri szinten ért a szatírákhoz és a sötét humorhoz, ami Villeneuve számára idáig egy ismeretlen terep volt a pályafutásában, így érthető, hogy a forgatókönyvet egy szakavatottra bízná.

Mi csak remélni tudjuk, hogy Villeneuve interjúja eljut egészen McKayig, és ha nem is a közeljövőben, de még ebben az évtizedben megvalósulhatna előbbi kívánsága.

Ti megnéznétek a két híres rendező kollaborációját?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.