Hirdetés

Digitálisan megfiatalított Ripley a közelgő Alien-filmekben?

|

A CGI ápol s eltakar. Ridley Scott nem zárkózik el az ötlettől, de vajon meglépi?

Hirdetés

Egyre nagyobb a sürgés-forgás az Alien háza táján. Ridley Scott jóvoltából újabb és újabb ötletek merülnek fel a közelgő produkciók felől. Már régóta rebesgetik, hogy lassan a történet szálai visszakanyarodnak majd az 1979-es eredeti filmhez, ami sok kérdést felvet, többek között azt is, hogy miként élesztik fel újra a régi szereplőket, kiváltképp a film főhősét, Ripleyt. A ma 67 éves Sigourney Weaver akkoriban 30 éves volt, így a megfiatalításhoz valószínűleg nem lesz elegendő pusztán a sminkkészlet. 

Hirdetés

Az Empire magazin interjúvolta meg Ridley Scottot, aki az utóbbi hetekben egyre több mindent árult el a tervben lévő Alien-filmekről, és természetesen a lassan érkező Covenantről:

Jelenleg 10 oldalas szinopszisunk van. John Logan írja, és tudjuk, hogy hova akarunk vele kilyukadni. 

Rákérdeztek arra is, hogy mit szólna egy digitálisan megfiatalított Ripleyhez. Nem bonyolította túl a választ:

Meg lehetne csinálni.

John Logan sem volt az ötlet ellen. Ő személyesen azt garantálta, hogy "más mutációkat" is láthat majd a közönség a Xenomorph esetében, amiben szerepel majd a szörny "megfiatalítása" is CGI-jal. Ez a technika egyre megszokottabbá kezd válni Hollywoodban. Legutóbb a Star Wars tapasztalhatta meg két ízben is a digitális ráncfelvarrás örömeit. De a nagy kérdés az, hogy Ridley Scott fejébe sikerült-e szöget ütnie az Empire magazinnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.