Hirdetés

Második világháborús drámát fog rendezni Ridley Scott

|

A világháború egyik legfontosabb küzdelemsorozatát tervezi Ridley Scott a nagyvászonra vinni.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Ridley Scott nem igazán akar szünetet tartani a produkciók között, mert mindig újabb és újabb hírek jönnek a közelgő filmtervekről. Legfrissebb információink szerint ez a sor megint gyarapodott egy fővel. Ismét a régi kedvenc, a történelmi/háborús zsáneren belül szeretne alkotni, de most nem az ókort, és nem is a középkort látogatjuk meg, hanem az 1940-es évek Nagy-Britanniáját.

Hirdetés

Közelebbről az "angliai csata" néven elhíresült második világháborús légikonfliktust szeretné a direktor úr górcső alá venni, ahol több hónapnyi küzdelem után a brit légierő olyan csapást mért a német Luftwafféra, ami a háború egyik fordulópontjaként írta be magát a történelemkönyvekbe. 

Még nagyon korai szakaszban van az előkészítés. Ha minden a tervek szerint halad, Matthew Orton fogja írni a forgatókönyvet, aki nem olyan régen egy másik világháborús témát vetett papírra, az Operation Finale-t, ami Eichmann felkutatásáról szól. [Ebben Oscar Isaac lesz a főszereplő - a szerk.]

Scott naptárjában még nem tudni, hogy mikor és hol fog helyet kapni az új produkció, hiszen az Alien-filmek és egy másik közelgő filmterve, az All the Money in the World alaposan leköthetik majd a következő pár évben, nem is beszélve az ezekhez kapcsolódó promóciós és fesztiválturnékról.  Mi azért reméljük, hogy mindenre jut majd ideje és energiája.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.