Hirdetés

Dátumot kapott az új Dr. Dolittle, előbb jön a Baby Driver

|

Már tudjuk, hogy mikor láthatjuk Robert Downey Jr.-t az állatokkal társalogni, valamint azt is, hogy előrébb hozták a Haláli hullák hajnala és a Scott Pilgrim a világ ellen filmek rendezőjének új elképzelését, a Baby Drivert.

Hirdetés

A Universal Pictures és a Sony Pictures is bejelentettek egy-egy fontosabb premierdátumot, mi pedig mindkettőre felettébb kíváncsiak vagyunk különböző okoknál fogva. 

Hirdetés

Először is, a Universal datálta a Robert Downey Jr. főszereplésével készülő Dr. Dolittle reboot megjelenését, amelynek rendezői és írói feladatait nem kisebb név, mint a Traffic forgatókönyvéért Oscar-díjat kapott Stephen Gaghan vállalta el. Mint kiderült, az új Doctor Dolittle 2019. május 24-én fog bemutatkozni, addig Vasembernek lesz ideje leszámolni Thanosszal és talán végre-valahára a Sherlock Holmes 3-ra is sor kerülhet. 

A Sony Pictures is készült egy újdonsággal, ugyanis a CinemaConon bejelentette, hogy az Edgar Wright (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Scott Pilgrim a világ ellen) fejéből kipattant Baby Driver (magyarul Nyomd, bébi, nyomd) a korábbi dátum, augusztus 11. helyett jóval előbb, június 28-án mutatkozik be a mozikban. Egyelőre nem tudni, hogy ez hatással van-e a magyar bemutatóra, de amint megtudunk valamit, jelezzük felétek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.