Hirdetés

Doctor Doomról csinálnának filmet a Bosszúállók: Végjáték rendezői

|

A Russo-tesók egy darabig vissza szeretnének vonulni a képregényfilmek műfajától, azonban létezik egy bizonyos gazfickó, akinek a kedvéért újra elcsábulnának.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték jegyezte Joe és Anthony Russo negyedik filmjét a Marvel Filmes Univerzumban. Valahol érthető, hogy ennyi belefektetett idő és energia után a testvérpár másban is szeretné kipróbálni magát. Teljes mértékben azonban nem zárkóznak el a képregényadaptációktól. Ha szembe jönne egy olyan lehetőség, amiben Doctor Doomal és a Fantasztikus négyes tagjaival dolgozhatnának, akkor nagyon szívesen rendeznének újra a Marvelnek.

Hirdetés

Joe Russo elárulta, hogy mindig is tetszett neki Ben Grimm karaktere a Fantasztikus négyesből, a kedvenc gonoszai között pedig egyértelműen helyet foglal Doctor Doom. A rendező hozzátette, hogy az X-Meneket is kedveli, kiváltképp Rozsomákot, de tekintve, hogy Hugh Jackman mennyire egybeforrt a szereppel 17 év alatt jobbnak látja, ha pihentetik ezeket a karaktereket.

Most, hogy a Disney felvásárolta a FOX-ot megnyílt a kapu a Fantasztikus négyes és az X-Menek számára ahhoz, hogy csatlakozzanak az MFU-hoz. Nem kérdés, hogy elkerülhetetlen a bemutatkozásuk az univerzumban, viszont ahogyan Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke is kijelentette, néhány évbe beletelik még mire láthatjuk őket a vásznon. Ez a Russo-tesók számára is örömteli hír lehet, hiszen kapnak egy kis időt arra, hogy feltöltődjenek és abban próbálják ki magukat, amiben szeretnék, hogy aztán újult erővel térhessenek vissza akár egy Fantasztikus négyes film kedvéért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.