Hirdetés

Doctor Doom - a Légió készítője csak Kevin Feige hívására vár

|

Nem szuperhősfilmet, hanem "geopolitikai thrillert" szeretne készíteni.

Hirdetés

Mivel várhatóan a jövő héten pont kerül a Disney-20th Century Fox üzlet végére és visszavándorol a Marvelhez nem csak az X-Men franchise, hanem a Fantasztikus Négyes jogai is, így meglehetősen bizonytalan a Fox által korábban belengetett projektek sorsa. Fogalmunk sincs, hogy vajon mi megy át a Marvel Studios elnökének, Kevin Feige-nek a rostáján, de az biztos, hogy a Légió és a Fargo atyja, Noah Hawley által elképzelt Doctor Doom filmet nagyon szeretnék látni a rajongók. Hawley még a 2017-es San Diegó-i Comic-Conon robbantotta a hírt, miszerint a Fantasztikus Négyes nemezise önálló filmet kaphatna és a Tél Katonájához hasonló thrillert képzel el. 

Hirdetés

Hawley az SXSW fesztiválon beszélt róla, hogy még a Disney-Fox egyesülés tárgyalásainak elején találkozott Feige-dzsel, aki megkérdezte tőle, hogy még mindig dolgozik-e a Doctor Doom forgatókönyvén. Hawley a beszélgetés után elkészítette és elküldte az elnöknek a forgatókönyv első vázlatát, de még nem kapott választ. Nyilatkozata alapján azonban még nem adta fel a reményt: 

Szeretném megcsinálni. A Marvelnek van egy 25 ezer éves terve. Fogalmam sincs, hogy beleférek-e.

Hawley azt is elárulta, hogy az általa elképzelt projekt inkább "geopolitikai thriller" lenne, mintsem a szokványos szuperhős mozi. A sztori Doom szülőföldjén, a fiktív Latvériában játszódna, amely arra készül, hogy megnyissa a kapuit a világ előtt (akárcsak a Fekete Párducban Wakanda). A készítő szerint a főszereplő egy újságírónő lenne, aki interjút készít erről a történelmi jelentőségű lépésről Doommal. A film fő mozgatórugója az lenne, hogy Doomot milyen motivációk vezérlik a döntésben. 

Jó vagy rossz ember? Semmit sem tudunk róla. 

Bízunk benne, hogy Feige is lát benne potenciált és időben lefoglalja magának Hawley-t, ugyanis a kreatív elme nagyon elfoglalt: idén debütál a Fargo 4. évada és a Légió befejező szezonja, valamint az általa rendezett, Lucy in The Sky névre hallgató sci-fi dráma Natalie Portman, Zazie Beetz, Dan Stevens és Jon Hamm szereplésével. Valószínűleg egy Doctor Doom filmnek csak helyet szorítana azért a naptárjában. Ti örülnétek neki, ha megvalósulna?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.