Hirdetés

Doctor Doom is bemutatkozhat hamarosan a Marvel Filmes Univerzumban?

|

Érdekes helyről érkezhetett erről nem szándékos megerősítés.

Hirdetés

Ahogy haladunk előre az MFU negyedik fázisában, egyre inkább közeledünk ahhoz a ponthoz, amikor a Marvelnek - és Kevin Feige-nek - hivatalosan is fel kell fednie, mik a tervei a jövőt illetően. Mi az az irány, amerre tartanak a Bosszúállók. Erre a San Diegó-i Comic Conon vagy a D23 Expón sor is kerülhet, addig viszont még maradnak a találgatások, és az olyan felkapott pletykák, mint ami nemrég történt a Marvel egyik legnépszerűbb gonosztevőjével, Doctor Doommal kapcsolatban.

Hirdetés

A híres amerikai rádiós, Howard Stern saját műsorában, a Howard Stern Show-ban történt nemrég, hogy az adás egy pontján - vélhetőleg amikor épp szünetet tartottak a jelenlévők - a zeneszámok alatt bekapcsolva maradt egy mikrofon. Ez pedig rögzített egy beszélgetést arról, hogy mik a népszerű rádiós tervei a nyárra, aki ezzel kapcsolatban mondta el, hogy már készül egy Doctor Doomhoz köthető projekt a Marvelnél. Ráadásul Stern elmondása szerint ő maga is részese lesz az egésznek.

Az ominózus részlettt alább ti is meghallgathatjátok. Bár a minősége nem a legjobb - hiszen a zene folyamatosan szól alatta -, de azért a fontosabb dolgokat így is ki lehet venni belőle. Egy ponton úgy tűnik még Robert Downey Jr. neve is elhangzik, akitől Stern színészi praktikákat kérhetett, hogy miként játsszon majd ebben a projektben.

Természetesen semmiféle megerősítés nem jött ez illetően a stúdió részéről, az internet azonban hamar felkapta az egészet, és futótűzként terjedt el a felvétel. Doctor Doom (rendes nevén Victor von Doom, míg magyarul Fátum Doktor) a Marvel képregények egyik legnépszerűbb gonosztevője. A karaktert Stan Lee és Jack Kirby alkotta meg 1962-ben, mint a Fantasztikus Négyes főellensége, de az évek során összetűzésbe került a Bosszúállókkal, az X-Menekkel, Pókemberrel, Vasemberrel és még sok más hőssel.

Egy baleset következtében arca teljesen elcsúful, ezért egy vasmaszkot visel, hogy elrejtse. A Föld egyik legbriliánsabb elméje és tudósa, miközben kitűnő varázsló, akinek mágikus képességei az univerzum legerősebb lényeihez mérhetők. Ezért mindig potenciális jelölt a Legfőbb Varázsló címére. Az emberiség jóvátételén ügyködik, módszerei azonban gonosszá teszik: célját szerinte csak úgy tudja elérni, ha meghódítja a világot. 

Korábban már volt tervben egy Doctor Doom-projekt a Légió és a Fargo atyja, Noah Hawley vezetésével, valamint pletykáltak arról is, hogy a karakter a Fekete Párduc 2-ben debütálhat. Előbbi azonban meghiúsult, utóbbira pedig minimális esély látszik. Reméljük hamarosan azért fény derül arra, hogy prank áldozatai lettünk-e, vagy tényleg készül valami Doommal kapcsolatban. Akár már ebben a hónapban sor kerülhet erre, hiszen a Marvel végül mégiscsak kint lesz a San Diegó-i Comic-Conon, amely július 21-24 között kerül megrendezésre. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.