Hirdetés

Skarlát Boszorkány jövőjére tett sejtelmes utalást a Marvel egyik producere

|

Vajon milyen sorsot szán a karakternek a Marvel és Kevin Feige?

Hirdetés

A Marvel jelenleg is a Marvel Filmes Univerzum (MFU) újjáépítésének közepén jár, hiszen a Bosszúállók: Végjátékkal 2019-ben lezárult a több mint 10 évet és három fázist felölelő Végtelen-történet. Kevin Feige és csapata már a következő nagy történet alapjait fekteti le, és a franchise jelenlegi alakulása alapján jó eséllyel a multiverzumhoz lesz köze. Ennek a nagy egésznek lehet az egyik fő pontja Doctor Strange mellett Skarlát Boszorkány is, ha hihetünk a Marvel egyik producerének.

Hirdetés

A Doctor Strange az őrület multiverzumában audiokommentárja során Richie Palmer arról beszélt, hogyan nézhet ki az MFU jövője. Ebben újra megerősíti Kevin Feige korábbi megjegyzését, miszerint a Doctor Strange lesz a fő kapocs a negyedik fázisban, de ami még ennél is érdekesebb, hogy hozzáteszi: Wanda lesz a "koronaékkő":

Ha Doctor Strange az MFU Negyedik fázisának a fő kapcsa, akkor Wanda Maximoff egyértelműen a koronaékköve.

Nem mintha sokan kételkedtek volna abban, hogy Wanda túlélte-e a Doctor Strange második részét, de azért jó hallani, hogy Palmer nagyjából megerősítette, hogy a karakter még mindig életben van. Az Elizabeth Olsen által alakított Skarlát Boszorkány még az Ultron kora során csatlakozott a Bosszúállókhoz, ám elég sokáig megmaradt mellékkarakternek a többi nagy hős mellett. Ez egyeseknek csalódást okozott, tekintve Wanda Maximoff képességeit a Marvel Comics képregényeiben. A Végtelen-történet lezárása óta azonban egyértelmű, hogy Skarlát Boszorkánnyal tervei vannak a stúdiónak, hiszen nem csak övé lett az első Disney+-os Marvel-sorozat (WandaVízió), de a Doctor Strange folytatásában is egészen fontos szerepet játszott.

Ebben a legutóbbi MFU-s kalandban gonosztevőként kergette őrületbe a hősöket, így jó esély van rá, hogy Wanda számára még mindig ott lebeg a megváltástörténet. Bár a film során kegyetlenül megölte az Illuminátusokat, a tény miatt, hogy ők a 838-as Földről származtak, könnyebben nyerheti majd el a megbocsátást a Bosszúállók következő csoportjától. Egy ilyen erős karakterre, mint Skarlát Boszorkány ugyanis minden bizonnyal szüksége lesz a Föld legnagyobb hőseinek, ha felbukkan a következő nagy fenyegetés.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.