Hirdetés

Biztosan elkészül a Doctor Strange 2

|

A Marvel Studios elnöke megerősítette, amire sok rajongó vágyott.

Hirdetés

Benedict Cumberbatch 2016-ban mutatkozott be Doctor Strange-ként, azóta pedig már kétszer is láthattuk a legfőbb varázsló bőrébe bújva, hiszen a Thor: Ragnarök stáblistás cameóján kívül a Bosszúállók: Végtelen háború történetében igencsak komoly szerepe volt. Nem számítunk tőle kevesebbre a jövőben sem, így a Bosszúállók 4 mellett biztosak voltunk benne, hogy önálló filmjének folytatásában is láthatjuk majd, noha hivatalos megerősítést még nem kaptunk erről. 

Hirdetés

Korábban már a film forgatókönyvét író C. Robert Cargill elárulta, hogy terveik szerint Nightmare lesz a Doctor Strange 2 főellensége, valamint komoly szerepet szánnak Mordónak (Chiwetel Ejiofor) is, most pedig maga a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige biztosította a rajongókat egy interjúban, hogy lesz folytatás: 

"Néha nehéz kitalálni, mikor bukkannak fel legközelebb a karakterek. Strange esetében, ha megcsináljuk a folytatást, amit meg is fogunk, évekkel később fog játszódni az elsőhöz képest, miközben fontos szerepet játszott a Végtelen háborúban is. Számunkra egy kellemes probléma, amikor ennyi közkedvelt figuránkból szeretne még többet látni a közönség, de közben igyekszünk tartani magunkat ahhoz a célunkhoz is, hogy folyamatosan mutassunk valami újat."

A Marvel tehát érezhetően a Bosszúállók 4 után is komolyan számol Doctor Strange karakterével, de amíg a harmadik fázis le nem zárul jövő nyáron érkező Pókember: Hazatérés 2-vel, addig valószínűleg nem mesélnek róla.

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.