Hirdetés

Doctor Strange 2 - ezek a karakterek mutatkozhatnak be a folytatásban?

|

Egy pletyka alapján izgalmasnak ígérkezik a következő Doctor Strange film.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték eseményei után elhárult minden akadály a Doctor Strange 2 elől, így jó eséllyel a nemrég bejelentett Marvel-premierdátumok közül kedvenc varázslónk önálló filmjének a folytatása foglalja el az egyik időpontot. Bízunk benne, hogy a stúdió még a nyár folyamán bejelenti hivatalosan is a projektet, addig viszont nem marad más, csak a nem hivatalos infók. 

Hirdetés

Egy Twitter-felhasználó, bizonyos @RogerWardwell szellőztetett meg most néhány részletet a Doctor Strange 2 kapcsán, amelyet nyilvánvalóan kétkedve fogadunk, viszont az ismeretlen informátornak már többször is igaznak bizonyultak a szivárogtatásai - például a Végjáték esetében is -, így könnyen lehet, hogy van igazságalapja a mondandójának. Állítása szerint Tilda Swinton tárgyalást folytat a visszatéréséről az Ősmágus szerepében, de ami ennél is izgalmasabb, hogy a történet fontos részét képezheti Jericho Drumm és Clea is, utóbbit pedig egy ázsiai színésznő keltheti életre.

Mindketten nagyon fontosak a Doctor Strange lore-ban. Drumm - más néven Brother Voodoo - egyike azon keveseknek, akik az idők során viselték a Sorcerer Supreme, azaz a legfőbb varázsló titulust, a képregényekben a The New Avengers #53-ban váltotta le Stephen Strange-et (ettől kezdve Doctor Voodoo-ként is hivatkoztak rá). A karakternek már meg is ágyaztak az első filmben, ugyanis Jericho testvére, Daniel a New York-i szentély egyik védelmezője volt, akivel Kaecilius (Mads Mikkelsen) végzett. Clea pedig Strange egyik tanítványa, aki a képregényekben később a felesége lesz, ereje a mesteréével vetekszik. 

Ti örülnétek Brother Voodoo és Clea felbukkanásának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.