Hirdetés

Rendezőre talált a Doctor Strange 2!

|

Ismerős arc dirigálja majd a varázsló következő kalandját.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban rengeteg hír és pletyka látott napvilágot arról, hogy a Marvelnél biztosan tervben van a Doctor Strange 2. részének elkészítése, azonban hivatalos bejelentés azóta sem érkezett a Titkos Tanok Mesterének legújabb kalandjáról, így néhány rajongó már abban sem biztos, hogy valóban tervben van a folytatás. Ám szó sincs ilyesmiről, ugyanis valószínűbb, hogy a stúdió a jövőre érkező Bosszúállók: Végjáték miatt egyszerűen csak nem akar az azután érkező projektekről semmit előre leleplezni (kivétel ezalól a Pókember: Idegenben). 

Hirdetés

Most azonban már szinte biztossá vált, hogy el fog készülni a film, ugyanis a minap érkezett a hír, hogy a Marvel fű alatt megkötötte a szerződést az első részt is készítő Scott Derricksonnal, aki tehát visszatér a 2. rész rendezői székébe. Emellett pedig az is kiderült, hogy az első rész főbb szereplői is visszatérnek majd. Vagyis értelemszerűen Benedict Cumberbatch mellett Benedict Wong is újra tiszteletét teszi Wong képében, emellett nagy valószínűséggel a Rachel McAdams által életre keltett Christine Palmer is feltűnik.

Azonban Chiwetel Ejiofor (Mordo) karakteréről nem esett információ, így az ő visszatérése még nem vehető készpénznek, ám az első rész stáblistás jelenetéből kiindulva szinte biztos, hogy nem marad ki a történetből. A forgatókönyv egyébként 2019-ben készülhet el, így a forgatás csak valamikor 2020-ban kezdődhet majd el, ennek megfelelően pedig valamikor 2021-ben várható a premier.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.