Hirdetés

Doctor Strange 2 - közeleg a hivatalos bejelentés?

|

A Doctor Strange film rendezője, Scott Derrickson Instagramon utalt valamire.

Hirdetés

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige nemrég egy nyilatkozatában megerősítette, hogy biztosan elkészül a Doctor Strange 2, viszont hivatalos bejelentést még mindig nem kaptunk a projekttel kapcsolatban. Jelenleg mindösszesen annyit tudunk a korábbi híresztelésekből, hogy a folytatás évekkel később játszódik majd az első sztorija után, Strange (Benedict Cumberbatch) mellett Mordo (Chiwetel Ejiofor) is visszatérhet és főellenségnek Nightamre-t szeretnék megtenni. 

Hirdetés

A Doctor Strange filmet rendező és író Scott Derrickson most Instagramon tett közzé egy utalást a következő résszel kapcsolatban: ezen az imádkozó varázslót láthatjuk, a kísérő szöveg pedig Lukács Evangéliumából származik: "Ne az én akaratom, hanem a tiéd legyen!" Ami még ennél is fontosabb, hogy Derrickson hozzátette: vajon mi érkezik szeptemberben?

“Not my will, but thine be done...” See you in September.

Scott Derrickson (@scottderrickson) által megosztott bejegyzés,

És tényleg, mire számíthatunk? A hivatalos közleményre a szereplőgárda ismertetésével? A forgatás megkezdésére? És a legfőbb varázsló miért imádkozik? Ez utalás lehet a folytatás történetére? Megannyi kérdés vár megválaszolásra és szeptemberig így is marad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.