Hirdetés

Íme a Doktor Strange gonosza, Kaecilius

|

Végre lehullott a lepel Mads Mikkelsen rosszfiújáról a hamarosan érkező Doktor Strange moziban.

Hirdetés

November 3-án mutatják be idehaza a Marvel Studios következő termését, a Benedict Cumberbatch főszereplésével érkező Doktor Strange-t. Mind a történetről, mind a karakterekről roppant keveset tudunk egyelőre, de a legnagyobb homály kétségtelenül Mads Mikkelsen rosszfiúját fedi, akiről a film hivatalos előzményképregényéből derült ki ezúttal egy-két érdekesség.

Hirdetés

Az előzményképregény csordultig volt információkkal, de nem utolsó sorban Keaecilius-t, Mikkelsen karakterét is jól szemügyre vehettük végre, hiába szerepelt már néhány képkockán a mozi első előzetesében. A füzet megerősítette, hogy habár a jövőben ellenséggé válik, ő is a misztikus művészetek egyik mestere volt Wong, az Ősi Egy és még mások mellett. Kaecilius megjelenéséből ítélve kissé megfáradt, hosszú hajú és visszahúzódott. Palástja hasonló társaiéhoz, narancsos színű egy nagy díszes övvel. Az alant látható képen az övéhez valamilyen kötél csatlakozik, ellentétben a többi mesterrel. Szintén figyelemre méltó, hogy ő az egyetlen közülük, aki nem használ valamilyen varázseszközt fegyverként - helyette két kis súlyozott, egykezes Scythe tőrt birtokol. Az előzmény sztorijáról legyen elég annyi, hogy a mesterek egy csaló kezdőt üldöznek a saját érdekében, mivel egy olyan misztikus tárgyat lopott el, amely képes elnyelni a fényt és felhasználni a sötétséget - ez egyben egy utalás lehet a korábban említett sötét energiára, amit az Agent Carter második évadában is láthattunk már.

Mivel a San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios többek között a Doktor Strange-t is képviseltetni fogja a film stábjával, nyugodtan elvárhatjuk, hogy már magáról a filmről és a karakterekről tudjunk meg egy-két érdekességet néhány új social media anyaggal, esetleg egy újabb hangulatos előzetessel megfűszerezve. Az esemény július 21 és 24 között lesz esedékes, mi pedig minden újdonságról be fogunk számolni nektek ez idő alatt.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.