Hirdetés

Dolph Lundgren is csatlakozott az Aquamanhez

|

Lundgren Nereust alakítja majd, Aquaman egyik ellenlábasát.

Hirdetés

Ismét bővült egy taggal a sokat emlegetett Aquaman, méghozzá nem mással, mint a veterán akciósztárral, Dolph Lundgrennel. A Jason Momoa főszereplésével lassacskán elkészülgető képregényfilmben a színész a negatív oldalt fogja erősíteni.

Hirdetés

A hírek szerint Lundgren Nereus király bőrébe bújik majd, aki Xebel vízi királyság ura. Róla annyit kell tudni, hogy meg szeretné kaparintani Merát (Amber Heard), és meg akarja ölni Aquamant. A karakter viszonylag "fiatalnak" számít a képregény történetében, ugyanis 2013-ban olvashattuk először a nevét az Aquaman #19-ben Geoff Johns és Paul Pelletier tollából.

Rajta kívül feltűnik a filmben Nicole Kidman, mint Aquaman édesanyja, Atlanna. Apját Temuera Morrison alakítja majd, testvérét pedig Patrick Wilson. Yahya Abdul-Mateen II lesz Fekete Manta és Willem Dafoe lesz Vulko.

A tervek szerint még idén áprilisban megkezdődik a forgatás James Wan vezényletével, és 2018. december 21-én érkezik a mozikba. De addig sem leszünk Aquaman nélkül, ugyanis idén ősszel érkezik az Igazság Ligája, ahol elég nagy szerepet kap majd a szuperhős. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.