Hirdetés

Állítólag hosszú lesz az Igazság Ligája (frissítve)

|

Nagyon-nagyon (nagyon-nagyon-nagyon-nagyon) hosszú.

Hirdetés

Zack Snydernek lesz dolga az Igazság Ligájával. Először is be kellene bizonyítania, hogy a DC tudja, mit csinál, másodszor, hogy Az Acélember és a Batman Superman ellen mély sötét tónusait követően volt értelme a váltásnak, harmadszor pedig, hogy ennyi hőst össze tud-e hangolni, arról nem is beszélve, hogy méltó vetélytársává tud előlépni a Marvelnek. Ehhez pedig idő kell. A látnoki erejű rendező pedig mindezt meg is kapja.

Hirdetés

Ugyan az IMDB-re nem mindig érdemes ilyen téren hallgatni, hiszen akárki szerkesztheti, pláne ennyi idővel a premier előtt, de egy most közzétett frissítés szerint az Igazság Ligája 2 óra 50 perces lesz, a stáblistát is beleértve (utóbbiból számoljunk kb. 10 percet), amellyel a rendező eddigi leghosszabb filmjévé lép elő. Snyder egyébként sem szeret röviden mesélni, de ezzel az időtartammal 19 perccel hosszabb a film, mint a Batman Superman ellen mozis verziója, de még az eddigi leghosszabb DC filmre, A Sötét Lovag - Felemelkedésre is ráver 6 percet. És akkor azzal még nem is számoltunk, hogy mi lesz, ha a Watchmenhez (2 óra 42 perc) és a Batman Superman ellenhez hasonlóan ez is kap egy bővített rendezői változatot, remélhetőleg nem a hiányosságok pótlására.

Az tény, hogy érdemi előzményfilmek hiányában indokolt lehet az időtartam, hiszen be kell mutatnia az új szereplőket, mint Flash, Cyborg és Aquaman, az újdonsült gonoszokról nem is beszélve és a csapattagok felvezetésén és összeszokásán túl valamiféle sztori is lesz elviekben. A Bosszúállók (2 óra 23 perc) első részében is Joss Whedonék kellő teret hagytak minden figurának, hiába ismertük őket korábban és csupán a fináléra kovácsolódtak össze egy csapattá. Mindenesetre ilyenkor mindig J.J. Abrams szavai jutnak az eszembe, mely szerint, pokolian jó indok kell ahhoz, hogy a történet, amelyet el akarsz mesélni meghaladja a két órát. Reméljük Snyderéknek elegendő okuk van minderre. Az Igazság Ligája november 17.-én támadja be a mozikat, addig akár még ez a hossz is leredukálódhat, a sokat ostorozott CGI pedig reméljük javulni fog.

Frissítés: Snyder cáfolta, hogy 3 órás lenne a film, hiszen a vágás és az egyéb utómunkák még javában zajlódnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.