Hirdetés

Így nézne ki Henry Cavill egy James Bond filmben

|

Elképesztő a hasonlóság a legújabb deepfake videóban.

Hirdetés

Még ha a film egyes pontjaiban találhatunk is hibákat, annyiban a legtöbben egyet értenek, hogy méltó módon vehettünk búcsút a Daniel Craig-féle James Bond-érától a Nincs idő meghalni során. A rajongóknak azonban még egy kicsit várniuk kell arra, hogy a stúdió és a producerek bejelentsék, ki öltheti magára az ikonikus karakter szerepét. 

Hirdetés

Persze már jó régóta zajlik az interneten a diskurzus arról, hogy ki lenne a tökéletes választás, a fanok egyik legnagyobb favoritja pedig Henry Cavill. Róla jött ki a napokban egy deepfake videó, amelyben megcsodálhatjuk, hogy milyen lenne az Acélember és a Vaják sztárja a szerepben. Vagy legalábbis a karakter 1980-as évek verziójában, amikor Timothy Dalton alakította a híres titkos ügynököt.

A videóban - amelyet a Stryder HD nevezetű YouTube-csatorna osztott meg - Dalton filmjeinek felvételeit használta fel a készítő, annyi változtatással, hogy Cavill arca került Dalton arcának a helyére. A videó pedig önmagáért beszél, hiszen elképesztő, már-már ijesztően élethű a hasonlóság.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.