Hirdetés

Dwayne Johnson üzlettársa is megszólalt Vin Diesel leveléről

|

Újabb fejezet a Halálos iramban szappanoperából.

Hirdetés

Sokáig tűnt úgy, hogy a Dwayne Johnson és Vin Diesel közti balhé örökké kibékíthetetlen marad, és A Szikla által megformált Hobbs emiatt többé nem tűnik fel a Halálos iramban fő történetszálában. Az elmúlt hetekben azonban más szelek kezdtek el fújni a franchise háza tája felől, hiszen Diesel nyílt levélben igyekszik visszacsábítani a sztárt a széria lezárásának szolgáló, két részletben érkező 10. részhez, amiről egyébként nekünk is meg volt a véleményünk, amit legújabb podcast adásunkban ki is fejtettünk. 

Hirdetés

Bár Johnson még nem nyilatkozott a levéllel és a megkereséssel kapcsolatban, mindenkori üzleti partnere és producertársa, Hiram Garcia nemrég megszólalt a ScreenRant-nek az ügyről. Elmondta, hogy nehéz elképzelnie, mi sül majd ki a Halálos iramban lezárásából, de a Szikla  státuszát tekintve nagyra értékeli, hogy Diesel megkereste őt:

Nézd, soha nem tudod megjósolni vagy irányítani, hogy mi fog történni. Mondhatni már hozzászoktam ehhez. Sőt, azt hiszem, mindketten nagyon hozzászoktunk. Nem igazán beszéltem még DJ-vel erről, hiszen jelenleg teljesen maga alá temeti a Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) reklámkampánya. De igen, megszoktam már az ilyet. Ez együtt jár ezzel a világgal.

Ilyen ez a Halálos iramban család. Dwayne a világ legnagyobb filmsztárja, ezért nem vagyok meglepve. Mindenesetre nagyra értékelem a gesztust. Meg kell tenni a lépést ez irányba, hiszen soha sem tudhatod. De biztos vagyok benne, hogy lett már elküldve néhány privát üzenet is ezzel kapcsolatban. Meglepődnék, ha nem így lenne.

A Halálos iramban 10. része 2023. április 7-én fog a mozikba kerülni, amit ezúttal is Justin Lin (Halálos iramban 9, Star Trek: Mindenen túl) rendez. Mit gondoltok, kibékül végül a két színész, és újra összeáll az egész Család?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.