Hirdetés

Egy filmben kapott szerepet Gal Gadot és Dwayne Johnson

|

Együtt láthatjuk a filmvásznon Wonder Womant és a szinte már-már minden filmben felbukkanó izomkolosszust, Dwayne Johnsont.

Hirdetés

2019 áprilisában kezdődik a Red Notice forgatása, amiben főszerepet kapott Gal Gadot és Dwayne Johnson. A film rendezője és forgatókönyvírója Rawson Marshall Thurber, aki a Központi hírszerzésben már dolgozott együtt Johnsonnal, és nemrég fejezték be második közös filmjüket, a Felhőkarcolót.

Hirdetés

A történetről jelenleg annyit tudni, hogy Gal Gadot - aki jelenleg a Wonder Woman folytatásán dolgozik - és Dwayne Johnson mellett egy harmadik férfi főszereplő is színre lép majd, akik közül Gal Gadot egy titokzatos műkincstolvajt fog alakítani, akit az Interpol ügynöke próbál minél előbb kézre keríteni.

A Red Notice a jelenlegi tervek szerint 2020. június 12-én debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.