Hirdetés

Felhőkarcoló trailer - Dwayne Johnson fél lábbal is kemény

|

Újabb előzetes érkezett a filmből, amelyben Dwayne "The Rock" Johnson John McClane-t játszik.

Hirdetés

Azt már a Felhőkarcoló korábbi kedvcsinálójánál is nyugtáztuk, hogy Dwayne Johnson szóban forgó filmje olyan, mintha a Die Hardot és a Pokoli tornyot kereszteztük volna, amely ígéretesnek tűnik, viszont Rawson Marshall Thurber korábbi rendezése, a szintén Johnsonnal összehozott Központi hírszerzés nem volt éppen acélos, így felemás érzésekkel várjuk, hogy mozikba kerüljön a produkció.

Hirdetés

A Rampage: Tombolás után a Szikla ezúttal nem egy kutatót alakít, hanem egy Will Sawyer nevezetű, felhőkarcolókra specializálódott biztonsági őrt, aki korábban az FBI túszmentő osztagát vezette. Hősünk új megbízatása Hongkongba szólítja, ahol a világ legmagasabb épületét kell felmérnie, csakhogy az idillnek pillanatok alatt vége szakad. A Felhőkarcoló legújabb előzetese minden eddiginél többet mutat a filmből, így mindenképpen csak saját felelősségre nézzétek meg: csak ha nem bírtok várni a premierig vagy mindenképpen látni szeretnétek újra, ahol Johnson műlábbal veti le magát egy daruról. 

A Felhőkarcoló július 12-én kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.