Hirdetés

Egy rakat hivatalos fotó érkezett Gary Oldman és David Fincher közös filmjéből

|

Roppantul stílusosak a fekete-fehér fényképek, alig várjuk már az első előzetest!

Hirdetés

David Fincher és Gary Oldman közös filmje, a Netflixre készülő Mank kapcsán már nem egyszer beszámoltunk, de eddig mindössze kis információmorzsák vagy pletykák voltak a középpontban. A minap viszont az elviekben idén októberben megjelenő életrajzi filmből kaptunk egy rakás hivatalos fotót, amiken nem pusztán a főszereplő Oldmant tekinthetjük meg Herman J. Mankiewicz-ként, de például a gyönyörű Amanda Seyfriedet is.

Hirdetés

A Mank a világ legjobb filmjének is kikiáltott Aranypolgár forgatókönyvírójára, Mankiewicz-re fókuszál. Orson Welles halhatatlan, máig elsöprő erejű alkotásának megírása és persze forgatása sem ment annyira zökkenőmentesen, mint gondoljuk, ezeket pedig az elmondások alapján rendre be is fogja mutatni Fincher filmje. A rendező még a sorozatgyilkosokról szóló sorozatának, a szintén netflixes Mindhunternek a forgatását is csúsztatnia kellett e film kedvéért, de a stílusos fényképek alapján talán még a forrófejű rajongók is megbékélnek ezzel a döntéssel.

Ti megjelenéskor azonnal rávetitek magatokat, vagy nem annyira érdekel ez a film Oldman ide, Fincher oda?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.