Hirdetés

Odébb lesz még a Mindhunter 3. évadának megjelenése

|

David Fincher sorozatgyilkosokról szóló sorozata biztosan folytatódni fog, de erre még jócskán várnunk kell.

Hirdetés

Idén augusztusban kaphattuk kézhez a második évadot David Fincher, a Harcosok klubja, a Hetedik vagy éppen A közösségi háló rendezőjének sorozatából, a Mindhunterből. Habár könnyebben fogyasztható lett, mint az első szezon, még így is egy roppantmód minőségi felvonásról beszélhetünk, amely után rögvest nézni is akartuk a folytatást. Viszont erre még várnunk kell, hiszen a The Hollywood Reporter értesülései szerint Finchernek az elkövetkező durván két évben pihenni nem lesz majd ideje, annyi lesz a dolga.

Hirdetés

Még júliusban érkezett a hír, hogy a Netflix zöld utat adott Finchernek, hogy elkészíthesse a Mank munkacímre keresztelt filmet, amely a filmtörténelem csaknem legjobb alkotásának, az Aranypolgárnak a készületeit fogja bemutatni. Egészen pontosan a film a forgatókönyvíróra, Herman Mankiewicz-re fog fókuszálni, akit nem más kelt majd életre, mint korunk egyik legnagyszerűbb színésze, Gary Oldman. Fincher a Mindhunter harmadik évada előtt ezt a filmet szeretné tető alá hozni, így a sorozatnak várnia kell. Sőt, nagy rá az esély, hogy a pár napja beharangozott Kínai negyed előzményfilm (melyet Fincher mellett az eredeti mozi írója, Robert Towne is jegyez) szintén meg fogja előzni a sorozatgyilkosokat, vagyis további halasztásra lehet majd számítani.

Annak ellenére, hogy nagyon szeretjük a Mindhuntert, ilyen készülő projektek mellett valamilyen szinten megértjük, ha előbb ezekre szeretne koncentrálni Fincher. Ti mit gondoltok, előbbre vennétek a sorozatot vagy kiegyeztek ezzel a felállással?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.