Hirdetés

Egy új pletyka szerint visszatérhet Darth Maul a Disney+ Star Wars-sorozataiban

|

Akár még egy önálló Disney+-os sorozat főszereplőjeként is láthatjuk majd a dathomiri férfit.

Hirdetés

Darth Maul legutóbb A klónok háborúja záróévadában, míg élőszereplős formában a Solo: Egy Star Wars-történetben kapott szerepet, és egyöntetű pozitív fogadtatásban részesült. Természetesen a Lucasfilm figyelmét sem kerülte el a karakter népszerűsége, ennélfogva, ha minden igaz, több felbukkanásra, illetve potenciálisan akár egy önálló sorozatra is számíthatunk tőle az elkövetezendő években a Disney+-on.

Hirdetés

Miután a koronavírusra reagálva a Disney egy egész évvel elhalasztotta a mozikba szánt Star Wars-filmeket, immáron nehéz kétségbe vonni Bob Iger vezérigazgató korábbi nyilatkozatát, miszerint a messzi-messzi galaxis legközelebb a streaminget veszi be. A számtalan készülő sorozat között egyelőre talán nehéz összefüggést találni, de a Lucasfilm állítólag egy szorosan összefonódó tévés univerzum kialakítását tűzte ki célul, melyben a The Direct tudomása szerint Darth Maul fontos szereplő lehet, és több sorozatban is tiszteletét teheti.

Az olyan kérdésekre, mint hogy mekkora mértékben és pontosan milyen sorozatokban szerepelhet Darth Sidious extanítványa, egyelőre hiába várunk válaszokat, de például a fiatal Lando Calrissianra koncentráló Disney+-os sorozat több szempontból is adná magát, lévén a Birodalom megalakulása után Maul folytatta bűnözői tevékenységeit a háttérből irányított Vörös Hajnal segítségével, amit a Solóban szépen elő is készítettek a hologram formájában felbukkanó zabrakkal. Amennyiben megvalósul a Darth Maulra koncentráló sorozat, az is ebben az időszakban játszódna, ráadásul a lap szerint az Emilia Clarke által megformált Qi'ra is kiemelt szerepet kaphat benne.

Természetesen, mint minden a Csillagok háborújával kapcsolatos pletykát, ezt is szkeptikusan kezeljétek, mindazonáltal Darth Maul kedvező fogadtatása és a szintén a napokban felröppent, a Solo eseményei után játszódó Lando Carlissian-sorozat híre egyaránt azt erősíti, hogy nem egy légből kapott feltételezéssel állunk szemben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.