Hirdetés

Végre megérkezett a Breaking Bad-film teljes hosszúságú előzetese!

|

A képsorok alapján méltó folytatásnak ígérkezik a film.

Hirdetés

Azok után, hogy a hétvégi Emmy-gála alatt a Netflix megörvendeztetett minket egy újabb, egészen hangulatos kedvcsinálóval a régóta várt El Camino: A Breaking Bad Movie kapcsán, a mai napon a streamingszolgáltató végre elérkezettnek látta az időt arra, hogy közzétegye a teljes hosszúságú előzetest is az alkotásról.

Hirdetés

A trailer mellé pedig kaptunk egy rövid szinopszist is, amely lényegében megerősíti azt, amit már régóta lehetett sejteni: hogy a film története pillanatokkal a Breaking Bad fináléja után veszi fel a fonalat, amikor is Jesse Pinkman (Aaron Paul) menekülni kényszerül a városból, miközben igyekszik visszaszerezni régen elveszett szabadságát. A Vince Gilligan (Breaking Bad, Better Call Saul) által írt és rendezett El Camino október 11-én érkezik a Netflix kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.