Hirdetés

Bemutató dátumot kapott az Életrevalók remake-je

|

Most már tudjuk, hogy mikortól nézhetjük a francia mozi amerikai újráját.

Hirdetés

Az Életrevalók - noha személy szerint nem egészen vagyok oda érte - nem feltétlenül igényel újrafeldolgozást, de ha már az amerikai közönség nem szereti a külföldi filmeket, akkor újra leforgatták, elvégre az a szerencséjük, hogy a téma akármelyik országban megállja a helyét. Persze a premierdátum ad némi kétséget efelől.

Hirdetés

A film jogait a Weinstein Company vásárolta meg, akikről köztudott, hogy filmjeiket szeretik díj közelbe juttatni és ez általában sikerül is (lásd. A némafilmes), azonban az elmúlt években rendre rossz lóra tettek. És valami azt mutatja, hogy ez most se feltétlenül jött össze nekik.

A most már hivatalosan is Életrevalók címen futó film 2018 március 9.-én startol el az amerikai mozikban Bryan Cranston és Kevin Hart főszereplésével. Előbbi alakítja Phillip Lacasse-t, a siklóernyőzésben nyaktól lefelé megbénult new york-i milliárdost, míg a nagydumás, csupa szív, a börtönből frissen szabadult ápolót, akivel sajátos baráti kötelék alakul ki közöttük pedig Hart formálja meg. A filmben még feltűnik Nicole Kidman és Julianne Marguilles, a remake-et pedig A beavatottat és a Csúcshatást dirigáló Neil Burgert jegyzi.

És hogy ilyen szereplőgárdával és témával miért lehet mellé nyúlni. Ugyan a március az utóbbi időben már a blockbuster szezon előfutárának számít - gondoljunk csak idén a Logan-re és A Szépség és a Szörnyetegre, vagy tavaly a Batman Superman ellenre - az eredeti pedig 400 millió dollárt keresett világszerte, amit akármelyik ilyen kis mozi megirigyelne. Tehát amennyiben most a pénzügyi sikerre gyúrnak Harvey Weinsteinék, akkor egész jó lóra tettek, ha viszont a díjakat is szem előtt tartják, akkor viszont beszédes, hogy pont a jövő évi Oscar ceremónia után küldik versenybe, ugyanis ahhoz nagyon jónak kell lennie, hogy 2019-ig megmaradjon az emlékezetben, de persze nem lehetetlen, elég ha csak A Grand Budapest Hotelre gondolunk. Mindenesetre a stábban bízunk, Cranstonban különösen, de Hart is érezhetően próbál egy kicsit kimozdulni a komikusi szerepkörből (mondjuk a rizikó faktort pont az ő harsánysága jelenti), éppen ezért reméljük a legjobbakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.