Hirdetés

Elhunyt a Pi élete színésze, Irrfan Khan

|

A hollywoodi és bollywoodi sztár mindössze 53 éves volt.

Hirdetés

Sokunk Danny Boyle Oscar-nyertes szuperprodukciójából, a Gettómilliomosból vagy éppen Ang Lee vallási és filozófiai kérdéseket feszegető Pi életéből ismerhettük meg a nevét, ám Irrfan Khan nem csak Hollywoodban, hanem szülőhazájában, Indiában is hatalmas népszerűségnek örvendett. Pár éve még annak örültünk vele kapcsolatban, hogy sikeresen fel tudott gyógyulni betegségéből (egy tumort állapítottak meg nála), és vissza tudott menni forgatni, ám a minap egy fertőzés miatt életét vesztette.

Hirdetés

Khan - akinek hivatalos filmográfiája több mint 150 produkciót takar, melyek között egyaránt találhatunk indiai és amerikai alkotásokat - a vastagbelét megtámadó fertőzést már nem tudta legyőzni. Legutolsó filmjét, a Angrezi Mediumot még éppen be tudta fejezni, de a koronavírus miatt elnapolt forgatásokat már nem. A fentebb emlegetett Gettómilliomos és a Pi élete mellett olyan hollywoodi filmekben is láthattuk még, mint A csodálatos Pókember, az Inferno vagy éppen a Jurassic World (utóbbival kapcsolatban érdemes megjegyezni azt a tényt is, hogy Khan még a LEGO Jurassic Worldben is feltűnt ugyanabban a szerepben, mint szinkronszínész).

Nyugodjék békében!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.