Hirdetés

Elkezdődött az Evil Dead Rise forgatása

|

Maga a rendező osztotta meg az első hivatalos forgatási fotót.

Hirdetés

Az Evil Dead 4 ez idáig igencsak hányatott sorsnak örvendett, hiszen nem csupán egy 40 éves filmes franchise újabb epizódjaként kell helytállnia (így azért bizonyítani is kell), de a készítők is csak szépen-lassan jöttek. Végül pár hete derült ki, hogy Lee Cronin (Az árva) foglalt helyet a rendezői székben, a főbb szerepeket pedig Alyssa Sutherland (Vikingek) és Lily Sullivan (Az ördög Pradát visel) fogják alakítani. Sajnos mindnyájunk kedvenc láncfűrész-kezű kreténje, Ash J. Williams, azaz Bruce Campbell nem fog visszatérni. A minap pedig el is kezdődött a film forgatása, ami kapcsán a rendező még egy fotót is megosztott a nagyérdeművel.

Hirdetés

Persze, nem kell sok mindenre számítani, mindössze egy csapót ábrázoló fénykép került ki Twitterre, de már ennek is lehet örülni. Az Evil Dead Rise címre keresztelt új mozi kapcsán még nem osztottak meg hivatalos premierdátumot, de annyi már biztos, hogy a mozik mellett az HBO Maxon is debütálni fog. A történet kapcsán eddig annyit tudni, hogy Sutherland és Sullivan egy testvérpárt fog alakítani, akik (és családjuk) életére törnek a Gonosz által megszállt démonok. Őket viszont nem olyan fából faragták, hogy csak sikoltozzanak és várják a halált, felveszik a harcot a gonosz erőkkel.

Ti ezek alapján bizalmat szavaztok az Evil Dead Rise-nak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.