Hirdetés

Már a főszereplőket is megtalálták az Evil Dead 4-hez

|

Nem, sajnos, nem Bruce Campbell az egyik...

Hirdetés

Az Evil Dead 4 kapcsán tavaly nyár óta nem nagyon hallani semmit sem. Anno azt harangozták be, hogy továbbra is készül, sőt már a rendezőt is leszerződtették. Az ír származású Lee Cronin, a 2019-es A gyermek rendezője fogja tető alá hozni a gonosz újabb eljövetelét, de a trilógia, illetve az Ash vs. Evil Dead ikonikus sztárja, Bruce Campbell már nem fog visszatérni. Ő már nyugdíjba vonult, és mivel a sorozat is kaszát kapott, így már biztosan nem láthatjuk viszont a láncfűrész-kezű Ash-ként. Ellenben a negyedik filmet executive producerként támogatja, amihez már meg is találták a két főszereplőt.

 

Hirdetés

Hogy kiket fognak játszani, még egyelőre kérdéses, de annyi már biztos, hogy Alyssa Sutherland és Lily Sullivan lesznek a film főszereplői. Előbbit a Vikingek, Az ördög Pradát visel vagy éppen A köd sorozatból, utóbbit pedig Dzsungel vagy a Picnic at Hanging Rock-ból ismerhetjük. Az HBO Maxra készülő film címe pedig ez idáig Evil Dead Now volt, a minap viszont átkeresztelték Evil Dead Rise-re (magyarul talán a Gonosz halott: Feltámadás lesz). Beszédes, annyi biztos, és reméljük, nem egy az egyben másolni fogják az eredeti filmeket csak több vérrel és belezéssel (mint ugye Fede Alvarez félresikerült 2013-as remake-jénél). Előzetes premierdátum továbbra sem érkezett.

Ti mit gondoltok, akár jól is elsülhet ez az egész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.