Hirdetés

Elmeszelték a Bright 2-t a Netflixnél

|

A döntésnek állítólag nincs köze Will Smith közelmúltbeli balhéjához.

Hirdetés

2017 év végi felhozatalának egyik kellemes meglepetése volt - legalábbis számunkra - a Bright, melyben Will Smith és Joel Edgerton ember-ork rendőrpárosa igyekezett megmenteni a képzeletbeli, fantázia lényekkel és emberekkel teli Földet. A folytatás azóta is napirenden volt, és a hosszú csúszást enyhítendő, tavaly még egy anime is kikerült a Bright világából.

Hirdetés

Most azonban a Bloomberg tudósítója, Lucas Shaw értesülései szerint úgy tűnik, hogy nem fog elkészülni a Bright 2. Egyelőre az okok tisztázatlanok, de Shaw szerint nincs köze a döntésnek Will Smith közelmúltbeli pofozkodós ügyéhez. Míg a Netflix teljes hátraarcot intézett, addig a NatGeo csupán szünetet rendelt el a Smithszel készítendő projektje kapcsán.

A hírhedt pofon óta Will Smith három projektjét is parkolópályára tették. A Netflixen érkezett volna a Fast and Loose, az Apple+-ra az Emancipation című rabszolgás dráma, míg a Sony berkein belül a Bad Boys 4 fejlesztése kapott egyelőre átmenetinek meghirdetett piros lámpát. Attól persze nem kell félni, hogy Smith munka nélkül maradna, ám a közeljövőbeli munkamenetrendje az elmúlt hetek során alaposan megváltozott.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.