Hirdetés

Élőszereplős formában kaphat önálló kalandot Carter Kapitány karaktere

|

Újabb szuperhőssel tervezhet hosszú távon a Disney.

Hirdetés

Vigyázat, spoilerek következhetnek a Doctor Strange az őrület multiverzumábannal kapcsolatban!

A rajongók minden bizonnyal örömmel konstatálták a tényt, hogy Peggy Carter badass változata, Carter Kapitány a What if...? animációs sorozat után élőszereplős formában is bemutatkozott a Doctor Strange az őrület multiverzumában során, mint az Illuminátusok egyik tagja. Akkor még csak úgy tűnt, hogy egy rövidebb cameo erejéig hozták vissza ismét a karaktert megformáló Hayley Atwell-t, a legújabb pletykák szerint azonban könnyen lehet, hogy ennél többről van szó.

Hirdetés

A The DisInsider Show (egy direkt csak a Disney híreivel és projektjeivel foglalkozó podcast) "Rumor of the Week" című szegmensének legutóbbi epizódjában Derek Cornell ugyanis azt állította, hogy a Marvel állítólag egy élőszereplős Carter Kapitány projektet fejleszt:

Friss híreim vannak, ami érinti a Doctor Strange 2. részét és a What if...? sorozatot is. Hivatalosan persze nem tudom megerősíteni, de úgy hallottam, hogy hamarosan egy Captain Carter élőszereplős projekt bejelentése várható. Hogy ez sorozat lesz vagy film nem tudni, de valami készül a karakterrel kapcsolatban a színfalak mögött, és biztos, hogy élőszereplős lesz.

Nem ez lenne az első eset, hogy ezzel kapcsolatos pletykáról hallanánk, hiszen tavaly nyáron egyesek már megjegyezték, hogy szívesen látnának a karakterrel egy saját kalandot. Atwell egyébként 2011 óta alakítja Peggy Cartert, aki először az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban tűnt fel. Ezt követően öt Marvel-filmben, valamint a két évadot megélt Agent Carter című sorozatban szerepelt, de ezek szerint könnyen meglehet, hogy a találkozunk még vele a jövőben. Ti örülnétek neki?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.