Hirdetés

Előzetesen az Apple TV+ 2021-es tavaszi kínálata

|

A streamingháború folytatódik.

Hirdetés

Sok szempontból remek most film- és sorozatfüggőnek lenni, hiszen a streamingszolgáltatók elkényeztetik az embereket a tartalmakkal. Ez ebben a mozimentes időszakban különösen üdítő. (Képzeljük el, ha úgy üt be egy világjárvány, hogy nincs streaming.) A Netflix egyeduralmát egyre többen próbálják megtörni, több-kevesebb sikerrel, az egyik legfrissebb versenyző ebben pedig az Apple TV+. Az almás cég azonban szemmel láthatóan az eddigiek alapján nem a mennyiségre helyezi a hangsúlyt, hanem a minőségre, legalábbis a választékot elnézve, hiszen olyan nevek szerződtek le velük, mint Steven Spielberg, M. Night Shyamalan, Jason Momoa, vagy Jennifer Aniston. Most már jönnek új versenyzők is, tehát a választék is bővül, de lesznek visszatérők. Egy kis ízelítő formájában jött kedvcsináló mindegyikhez.

Hirdetés

Lisey's Story: a Stephen King bestsellere alapján készült miniszéria, amelyet maga a Király adaptált. Az igencsak személyes jellegű thrillerben a Julianne Moore alakította Lisey Landonnak 2 évvel a híres regényíró férje (Clive Owen) halála után kell egy sor váratlan esemény folyományaként olyan emlékekkel szembenéznie a házasságát illetően, amiket addig blokkolt az elméje. A széria producere J.J. Abrams, Moore és Owen mellett pedig olyan nevek tűnnek fel, mint Joan Allen, Dane DeHaan, vagy Jennifer Jason Leigh.

Schmigadoon!: egy zenei komédiasorozat Cecily Stronggal és Keegan-Michael Kay-jel, akiknek válságban a kapcsolatuk és ezt rendbe hozandó egy túrára indulnak, amely során kikötnek egy olyan 1940-es évekbeli városkában, amely olyan, mintha mindenki egy '40-es évekbeli musicalben élne. Viszont csak akkor hagyhatják el a várost, ha megtalálják az igaz szerelmet.

Physical: egy újabb széria, amely igyekszik kihasználni a '80-as évek nosztalgiáját. A fél órás, fekete komédiasorozat az idillikus, de törékeny San Diegó-i tengerparti negyedben játszódik, főszerepben a visszafogott, takaros háziasszonnyal, Sheila Rubinnal (Rose Byrne), akit elnyom okos, de agresszor férje. Ebből kifolyólag a nő súlyos belső démonokkal küzd, amiket nem várt módon az aerobikkal sikerül feldolgoznia. A videókazetták elterjedésével pedig meglátja a szenvedélyében rejlő üzletet, így annak lehetünk tanúi, hogyan válik ez a visszafogott nő egy befolyásos fitneszguruvá, ami abban az időben formabontónak számított.

Továbbá az előzetesben láthatunk képkockákat az Isaac Asimov Alapítványából készült sorozatból, a Joseph Gordon-Levitt főszereplésével készült, Roger Corman filmcézár életéről szóló Mr. Cormanből, az azonos című podcast (!!!) alapján készült fekete komédiából, a The Shrink Next Doorból (főbb szerepekben: Will Ferrell, Paul Rudd, Kathryn Hahn), valamint a Russo-tesók és Tom Holland mindjárt bemutatásra kerülő drámájából a Cherry-ből, a már bemutatott - és szívet melengető - Palmerből, a Billie Eilish: The World's a Litle Blurry-ből, a zseniális Wolfwalkersből, az On The Rocksból, A moszkitó part újabb feldolgozásából, valamint az olyan sorozatok második évadából, mint a The Morning Show, a See, a Truth Be Told és a Central Park. Lesz tehát mit nézni (nem csak) az almásoknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.