Hirdetés

Elrajtolt az Ahsoka sorozat forgatása

|

Egy hivatalos képpel erősítették meg, hogy megkezdődtek a következő Star Wars sorozat munkálatai.

Hirdetés

Alig pár hét választ el minket az idei Star Wars Celebration eseménytől, mely valószínűleg sok újdonsággal fog szolgálni a franchise rajongói számára. Valószínűleg kapunk egy-két teljesen új bejelentést, illetve a már megerősített projektekről is többet megtudhatunk. Ez különösen kapóra fog jönni az Ahsoka sorozat esetében, melynek a napokban kezdődött el a forgatása a hivatalos Star Wars Twitter alábbi képe alapján.

Hirdetés

Bár a munka elstartolt, az Anakin Skywalker tanítványáról szóló The Mandalorian spin-off szériáról továbbra is keveset tudunk. Rosario Dawson fogja ismét alakítani a Jedi-lovagot, ahogy azt tette a The Mandalorian második évadában, illetve korábban Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson és Ivanna Sakhno csatlakozása került megerősítésre.

Pletykák szintjén azonban Hayden Christensen Darth Vadere, illetve a Star Wars: Lázadók több karakterének neve is felmerült, mint akik potenciálisan felbukkanhatnak az Ahsokában. A történetet azonban továbbra is hétpecsétes titokként őrzik, talán a Star Wars Celebrationön pont ebbe kapunk betekintést valamilyen formában.

Ti nézni fogjátok az Ahsoka sorozatot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.