Hirdetés

Bevételi rekordot döntött a Venom

|

A nézőket nem tántorította el a kritikusok véleménye, és rekordhoz segítették az antihős kalandját.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Venom első hétvégi bevételeit előzetesen 60-70 millió dollár környékére várták (amit aztán előbb a PG-13/R besorolás közötti huzavona, majd később a vegyes, de inkább negatív első kritikák miatt még lejjebb is tippelték 55 millióra), Tom Hardy és a Sony rácáfolt mindenkire, ugyanis a film minden idők legjobb októberi nyitányával mutatkozott be Észak-Amerikában.

Hirdetés

Az eddigi csúcstartó a 2013-ban bemutatott Gravitáció volt, mely anno 55,7 millió dollárt kaszált a nyitóhétvégén. Erre pakolt most rá a Venom egy laza 25-öt, mely így pontosan 80,2 millióval indított. És ha azt vesszük, hogy a gyártási költségeket sikerült alacsonyan tartania a stúdiónak egy blockbusterhez képest (100 millió + marketing), akkor ez bizony hatalmas sikernek könyvelhető el, pláne, hogy nemzetközileg a 200 milliót is átlépte a hétvégén. 

Innentől már csak az a kérdés, hogy mennyi nézőt lesz képes megtartani a második hétvégéjére a film, de ha nem zuhan nagyot az érdeklődés iránta, akkor odahaza simán meglehet a 200, míg nemzetközileg az 500-600 millió közötti végső bevétel, mely valószínűleg már elég lesz a folytatások berendelésére

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.