Hirdetés

Eltér majd az előzményektől a harmadik Poirot film

|

A stúdió egy egészen másfajta hangulatú detektívfilmet ígér a harmadik felvonásra.

Hirdetés

Kenneth Branagh rendezésével és főszereplésével nemrég mutatták be a mozikban a Halál a Níluson című filmet, de ezek után Branagh nemcsak a Poirot könyveket adaptálna még, hanem tervei között szerepel egy Miss Marple-film is, valamint egy olyan történet is, amelyben összeeresztené a két mesterdetektívet.

Hirdetés

A kedvező bevételeknek hála nem lepődünk meg, hogy tervben van egy harmadik Poirot is (az első a 2017-ben bemutatott Gyilkosság az Orient Expresszen, a második a 2022-ben debütált Halál a Níluson), amit hasonlóan Kenneth Branagh rendez majd, illetve alakítja a főszereplő Poirot karakterét. Steve Asbell, a 20th Century Pictures vezérigazgatója arról beszélt, hogy következő detektívtörténet műfajában és hangulatában is el fog térni az előző két filmtől:

Már megvan a harmadik film forgatókönyve, amit Michael Green írt, elég merész zsáner- és hangulatváltás van benne. Helyszín a háború utáni Velence, illetve ez egy kevésbé ismert Agatha Christie regényt adaptál majd. Úgy gondolom, viszont fogjátok még látni a bajuszt.

Michael Green írta az említett két Christie-adaptáció forgatókönyvét, de ő felelt a Logan - Farkas, az Alien: Covenant, a Szárnyas fejvadász 2049 és a Dzsungeltúra szkriptekért is. 

Ti mit szóltok Branagh terveihez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.