Hirdetés

Leonardo DiCaprio a mai napig össze van zavarodva az Eredet végétől

|

A színész tíz év távlatából sem teljesen érti, hogy mi volt a film vége.

Hirdetés

Még a legnagyobbakkal is előfordul, hogy nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy pontosan mi is történt az adott filmjükben. Erről a témáról is beszélgetett nemrég a Volt egyszer egy Hollywood két sztárja, Leonardo DiCaprio és Brad Pitt, melyből kiderült, hogy ami Pittnek az Ad Astra, az DiCapriónak mai napig az Eredet.

Hirdetés

A két színész a hétvégén lezajlott Golden Globe díjátadó után vendégeskedett egy podcastben, ahol elárulták, hogy hiába vállalnak el egy-egy szerepet, bizony sokszor nekik is homályos, hogy pontosan mi történt a filmben. Először Pitt fedte fel, hogy nem teljesen érti az Ad Astrában történteket, majd erre reflektálva DiCaprio is elmesélte a saját sztoriját:

Ez pont olyan, mint nekem az Eredet. Mi történt a végén? Fogalmam sincs (nevet). Tudod, mindig csak a karakteremre fókuszálok. És bár beavattak engem is a történetbe, de amikor Christopher Nolanről és az ő elméjéről van szó, és ha egy olyan kirakóssal van dolgod, mint amilyen az Eredet, mindenki megállás nélkül próbálja összeilleszteni a darabokat.

Ti értettetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.