Hirdetés

Ezekre a karakterekre összpontosíthat az Arrowverzum következő crossovere

|

Kiderült továbbá az is, hogy mikor térnek vissza a The CW sorozatai a felforgatott menetrend következtében.

Hirdetés

Mint azt már mindenki kívülről fújja, a koronavírus a szórakoztatóipart is alaposan felforgatta, ami számtalan halasztáshoz és a gyártás leállásához vezetett aktuális sorozatok esetében. Mint ilyen, idén többek között az Arrowverzum sorozatai is a vártnál hamarabb, kényszerfináléval érnek véget, azonban a The CW máris megerősítette, hogyan és mikor fogják pótolni az elmaradásokat, illetve beindítani a következő szezont.

Hirdetés

A már megszokott októberi kezdés helyett 2021-ben, egész pontosan januárban indulnak útjára a csatorna sorozatai, és mint azt a hálózati igazgató Mark Pedowitz elmondta, a befejezetlen epizódokat ugyanúgy leforgatják az év második felében, majd beépítik őket az elkövetkező évadokba. A megváltozott menetrend szerint januártól az újonc Superman & Lois keddenként, a The Flash aktuális epizódjait követően kerül adásba, az idén ősszel finálézó Odaát csütörtöki idősávját a Jared Padalecki főszereplésével készülő Walker fogja átvenni, vasárnaponként pedig Batwoman tér vissza a második évadával. A Supergirl és A holnap legendái folytatása csak később, ezúttal félévados terjedelemben érkeznek majd.

Pedowitz megnyugtatta a rajongókat, miszerint a hagyományos Arrowverzum crossover sem marad el, csupán december helyett valamikor 2021 első vagy második negyedévében kerül rá sor. A legfontosabb változtatás az lesz, hogy az elmúlt években látott masszív eseményeket ezúttal ismét egy kisebb kaland követi, két órában, mégpedig a jelenlegi tervek szerint Superman (Tyler Hoechlin) és Batwoman (Ruby Rose) főszereplésével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.