Hirdetés

Ezért dobta vissza Vasember szerepét Tom Cruise

|

Igaz, még jóval a Doctor Strange 2 előtt.

Hirdetés

Ha egyszer kapunk a valóságunkból egy multiverzumot, a filmrajongókat valószínűleg az tartaná lázban, hogy meglessék, hogy más körülmények között mely színészek alakították volna az ikonikus filmes karaktereket. Az egyik ilyen gondolatkísérlet mindenképp Vasember szerepe körül forogna, akit Robert Downey Jr. mesterien alakított éveken keresztül - hogy aztán a Doctor Strange 2 előtt felröppenjenek a pletykák, hogy egy alternatív valóságban maga Tom Cruise fogja játszani a karaktert.

Hirdetés

A napokban azonban a színész is megnyílt a szereppel kapcsolatban, és beismerte, hogy visszautasította azt - igaz nem most, hanem még a 2008-as Vasember előtt.

"A Marvel Studios megkeresett egy bizonyos ponton, és amikor én belekezdek valamibe, azt szeretném jól csinálni. Ha elköteleződök valami mellett, akkor azt úgy kell megvalósítani, hogy tudjam, hogy különleges legyen. Ahogy pedig kezdett összeállni a projekt, úgy éreztem, hogy ez egyszerűen nem fog működni. Szükségem van arra, hogy én is hozhassak döntéseket, hogy a film a lehető legjobb lehessen, ám nem ebbe az irányba indult el a produkció."

Tom Cruise-ról tudhatják a rajongói, hogy mennyire kontrollmániás a filmforgatások alatt. Emlékezetes, amikor egy stábtagot küldött el melegebb éghajlatra a COVID tombolása idején, amiért az veszélyeztette a forgatást a járványügyi előírások megszegése miatt. Valószínűleg teljesen másképp alakul Vasember és a Marvel Filmes Univerzum sorsa, ha végül Cruise elvállalta volna a szerepet. Mindenesetre most már tudjuk, hogy mi volt az alapja a Doctor Strange 2 előtti Tom Cruise-os pletykáknak, amikről ugyebár később kiderült, hogy a készítők részéről csak éppen felmerült az ötlet.

Szerintetek Cruise-zal is sikeres lett volna Vasember?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.