Hirdetés

Készítsd el a saját Family Guy avatarodat!

|

Egy ingyenes és egyszerű képszerkesztővel most megnézheted, hogy milyen lennél Family Guy szereplőként. Regisztráció és adatok megadása nélkül.

Hirdetés

Nemrég a Comedy Centralon elrajtolt a Family Guy 15. évada, amelyhez kapcsolódóan elkészült a főcímdal élőszereplős, magyar szöveges verzióját, méghozzá a szereplőket szinkronizáló színészekkel. Később az "Így készült változatot" is megnézhettük, most pedig itt egy újabb jópofa újdonság. 

Hirdetés

A show 300. epizódja alkalmából az animációs sorozat készítői lehetőséget adnak rá, hogy mi magunk is bekerülhessünk a műsorba, méghozzá egy avatar elkészítésével. A végtelenül egyszerű és sem regisztrációt, sem más személyes adatot nem igénylő szerkesztővel megadhatjuk a testalkatunkat, a nemünket, a hajunkat, arcszőrzetünket, orrunkat, szájunkat, ruházatunkat, még a hátteret is, majd lementhetjük a képet. Ide kattintva kezdhetitek el az alkotást. 

Az így kapott művünket ezután szabadon megoszthatjuk akárhol vagy akár meg is tarthatjuk magunknak, emlékbe. A tiétek hogy sikerült?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.