Hirdetés

Fekete Kanári különálló filmet kap az HBO Maxon

|

A Ragadozó madarakból megismert Dinah Lance történetét a Lovecraft Country alkotója fogja tető alá hozni.

Hirdetés

Emlékeztek még a 2020-ban megjelent Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) filmből Dinah Lance-re, vagyis Fekete Kanárira? (Vagy egyáltalán emlékeztek még erre a filmre?) Már a premierkor szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy a csapatból ő egy különálló spin-off filmet fog kapni, de sokáig semmiféle hivatalos bejelentés nem érkezett efelől. Egészen mostanáig, hiszen a minap érkezett a hír, hogy a DC végül zöld utat adott ennek a projektnek, és a film egyenesen az HBO Maxra fog érkezni.

Hirdetés

Jurnee Smollett persze visszatér a szerepben, ő már a pletykák óta mondogatta, hogy teljes mellbedobással kész újra a Fekete Kanári bőrébe bújni. Mellé csatlakozott be a forgatókönyvíró Misha Green, akinek neve olyan sorozatokból lehet ismerős, mint a Hősök, a Kemény motorosok, a Spartacus: Vér és homok vagy éppen az első évad után rögvest elkaszált Lovecraft Country. Minderről a Deadline számolt be, akik meg is erősítették, hogy a film az HBO Maxon fog majd napvilágot látni.

Szerintetek kell nekünk egy Fekete Kanári-film vagy már a Ragadozó madarak is elégnek bizonyult?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.