Hirdetés

Játssz velünk és nyerj Fekete Párduc cuccokat! (Lezárva)

|

Ha igazán nagy Marvel rajongó vagy, akkor a mostani felhívásunk pont neked szól, ugyanis Fekete Párduc telefontokokat és pólókat sorsolunk ki azok között, akik részt vesznek nyereményjátékunkban.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban bemutatkozott karakter, Wakanda uralkodója, T'Challa (Chadwick Boseman) egy önálló filmben tér vissza, amely nem sokkal a Bosszúállók: Végtelen háború előtt érkezik a mozikba, így mielőtt hőseink összecsapnának Thanosszal, még február 15-től megismerhetjük Fekete Párduc saját történetét Ryan Coogler (Creed: Apollo fia) elképzelésében és olyan színészekkel a mellékszerepekben, mint Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Martin Freeman, Angela Bassett, Andy Serkis, Forest Whitaker és a Tűnj el! sztárja, Daniel Kaluuya.  

Hirdetés

A Puliwood és a Fórum Hungary közös játékában nem kell mást tennetek, mint válaszolnotok az alábbi egyszerű kérdésre és a helyes válaszadók között kisorsolunk két-két egyedi, Fekete Párduc stílusú pólót és telefontokot, amelyek így néznek ki a valóságban:  

A kérdés a következő: 

- Ki alakítja Fekete Párduc legfőbb ellenfelét, Erik Killmongert?

a, Michael B. Jordan

b, Djimon Hounsou

c, Daniel Kaluuya

A helyesnek vélt válasz betűjelét a puliwood@project029.hu e-mail címre várjuk "Párduc" tárggyal, egészen február 16-ig, azt követően pedig eredményt hirdetünk. Kérjük, hogy a levélben adjátok meg a postacímeteket is. NEM feltétele a játéknak, de megköszönjük, ha lájkoljátok a Facebook oldalunkat és megosztjátok ezt a posztot. Sok sikert kívánunk! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.