Hirdetés

Batman felbukkanhat a Shazam filmben?

|

Egészen érdekes videót osztott meg a most készülő Shazam rendezője, amit úgy is értelmezhetünk, hogy Batman felbukkanására céloz.

Hirdetés

Az Amikor kialszik a fény és az Annabelle 2. - A teremtés rendezője, David F. Sandberg jegyzi a DC-Warner Bros. duó egyik új filmjét, amivel kapcsolatban már sok részletre fény derült. A címszereplő Shazamot Zachary Levi kelti majd életre, Billy Batson szerepére pedig Asher Angelt szerződtették le, viszont a rosszfiú kiléte azóta sem tisztázódott.

Hirdetés

Most viszont újabb szenzáció akadt, hiszen a rendező egyik Instagram-bejegyzése alapján Batman felbukkanhat a Shazam filmben. A megosztott videó a Superman/Batman: Közellenségek animációs film egyik jelenetével kezdődik, mikor Batman Billy-hez közelít, aki elkiáltja a "Shazam" szót, aminek hála újra szuperhőssé változik. Majd ekkor a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala egyik jelenete van bevágva, amikor Bruce Wayne felébred rémálmából.

⚡️

David F. Sandberg (@ponysmasher) által megosztott bejegyzés,

Sandberg nem kommentálta az általa megosztott videót, így csak következtetni tudunk arra, hogy egy egyszerű poénról van-e szó, avagy valóban egy majdani kisebb-nagyobb Batman felbukkanásra utal-e. 2019. áprilisában kiderül, hiszen akkora tervezik a film premierjét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.