Hirdetés

Fény derült a Doctor Strange 2 és a Jurassic World 3 játékidejére

|

Nem árt majd körültekintően tartalékolni az üdítőinket.

Hirdetés

Alig egy hónappal a Doctor Strange az őrület multiverzumában premierje előtt a Fandangónak hála hivatalossá vált az új Marvel-film játékideje. Doctor Strange új kalandja két óra hat percig fog minket a moziszékbe ültetni - már ha kivárjuk a stáblista végét (persze a Marvel filmjeinél jól tudjuk, hogy érdemes). Érdekesség, hogy ez a játékidő tíz perccel rövidebb, mint a legelső Doctor Strange volt, illetve a Marvel Kapitány óta ez lesz a legrövidebb Marvel-alkotás. 

Hirdetés

Mindeközben a Collider egy másik szuperprodukció, a Jurassic World: Világuralom játékidejét erősítette meg a napokban, ami pont ennek ellenkezője lesz, ugyanis a franchise leghosszabb filmje lesz két óra 26 perccel. A korábbi felvonások a Jurassic Park 3 kivételével mind két óra körüli játékidővel operáltak, míg a harmadik rész csupán másfél órás volt, úgyhogy mondhatni nagyot ráver az elődökre Colin Trevorrow trilógiazárása. Egyébként a Pókember: Nincs hazaút is hasonló játékidővel ostromolta meg a mozikat, úgyhogy az egy jó referenciapont lesz mindenki számára, hogy hogyan is ossza be az üdítőt és a rágcsát.

Ti melyik filmet nézitek meg a mozikban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.