Hirdetés

Film készül a Kiss-ről

|

Újabb népszerű rockegyüttes történetét ismerhetjük meg nagyjátékfilmes köntösben.

Hirdetés

Noha még nincs hivatalosan bejelentve, a felek közel állnak a megegyezéshez, így több mint valószínű, hogy el fog készülni a Kiss film, mely a Netflixre érkezik majd. A Bohém rapszódia, a Rocketman és a The Dirt után ismét egy klasszikus rockbanda életébe nyerhetünk betekintést.

Hirdetés

A mű a csapat egyik slágere, a Shout it Out Loud után kapta a címét, a munkálatokba pedig producerként besegít a két alapító tag, Gene Simmons és Paul Stanley. A forgatókönyvért Ole Sanders felel, a rendező A Karib-tenger kalózai ötödik részét jegyző Joachim Ronning lesz. A történet egészen a kezdetekig visszarepíti a nézőt, amikor Simmons és Stanley, két különc srác összebarátkozik a New York-i Queensben, majd megalapítják a Kiss-t, kiegészülve Ace Frehley gitárossal és Peter Criss dobossal. Az akkori "hair" bandáktól eltérően ők teljes sminkben, festett arccal és szegecselt ruhákban léptek fel, extrém pirotechnikájú koncertjeik pedig mágnesként vonzották az embereket.

A több mint 100 millió eladott lemezzel büszkélkedő együttes méltó alapanyag egy filmhez, reméljük, hogy a kész mű is fel tud nőni hozzájuk. Ha nem, akkor a rajongóknak még mindig ott van az 1999-es vígjáték, a Detroit Rock City, de azért bízunk benne, hogy a Shout it Out Loud is nagyot fog szólni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.