Hirdetés

First Man - első képeken a Kaliforniai álom rendezőjének új filmje

|

Az Oscar-díjas Damien Chazelle ezúttal Neil Armstrong Holdra szállását mutatja be olyan színészekkel, mint Ryan Gosling, Jason Clarke, Jon Bernthal és Claire Foy.

Hirdetés

Damien Chazelle (Whiplash) legutóbbi filmje, a Kaliforniai álom ugyan nem tudta elvinni a legjobb filmnek járó szobrot az Oscar-gálán, viszont a rendező diadalmaskodott a saját kategóriájában, innen pedig a határ a csillagos ég. Szó szerint. 

Hirdetés

Chazelle következő filmje ugyanis a First Man lesz, amely Neil Armstrongról szól, aki először lépett a Hold felszínére. A James Hansen "First Man: A Life Of Neil A. Armstrong" című életrajzi könyvén alapuló forgatókönyv az asztronauta életét 1961 és 1969 között mutatja majd be, ami a NASA Hold-programját öleli fel, ráadásul mindezért az Oscar-díjas Spotlight: Egy nyomozás részletei írója, Josh Singer felel. A címszereplőt nem más alakítja, mint Ryan Gosling, de szerepel benne többek között Corey Stoll (A Hangya, Kártyavár, The Strain - A kór) is Buzz Aldrinként, Claie Foy (The Crown) Armstrong első feleségeként, valamint Kyle Chandler (Super 8, A régi város, Az Argo-akció), Jason Clarke (Everest, A majmok bolygója: Forradalom) és Jon Bernthal (Harag, Nyomd, Bébi, nyomd, The Punisher) is. Nézzétek meg a film első képkockáit a People magazin jóvoltából: 

A First Man várhatóan október 18-án érkezik meg a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.