Hirdetés

Folytatás lesz az új Nagy zűr kis Kínában film

|

A Dwayne Johnson nevével fémjelzett alkotás nem fogja egy remake-kel meggyaláznia az eredeti klasszikust.

Hirdetés

Még 2015-ben számolhattunk be róla, hogy Dwayne "The Rock" Johnson (Felhőkarcoló, Rampage) tárgyal a Nagy zűr kis Kínában remake főszerepéről. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és minden jel arra utal, hogy ahelyett, hogy közvetlenül Kurt Russell és John Carpenter klasszikus akció-vígjátékát bolygatják, inkább folytatni kívánják azt.

Hirdetés

A Collidernek alkalma nyílt beszélni Johsnon produkciós cégének, a Seven Bucks Productionsnek az elnökével, Hiram Garciával, aki a következőket mondta:

"Nem az a tervünk, hogy remake-eljük a Nagy zűr kis Kínábant. Egyszerűen nem lehet remake-elni az ilyen klasszikusokat, szóval helyette inkább folytatni szeretnénk a történetet. Kibővítjük az univerzumot, amit a Nagy zűr kis Kínában kreált. Minden, ami az eredetiben történt az meg is marad és csak egy ember van, aki eljátszhatja Jack Burtont, szóval Dwayne meg sem próbál a karakter bőrébe bújni."

Az új film tehát igyekszik nem sárba tiporni az eredeti örökségét és folytatás lévén akár még egy cameo is beleférhet Kurt Russeltől. Johnsonnak a tavalyi Jumanjival sikerült értékelhető filmet összehoznia egy klasszikus elővételével. Reméljük ebben az esetben is pozitív meglepetés fog érni minket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.