Hirdetés

Folytatást kaphat a Különösen veszélyes bűnözők

|

Ha a rajongók is így akarják...

Hirdetés

Novemberben debütált a Netflixen a Különösen veszélyes bűnözők, ami a streamingszolgáltató legnézettebb saját gyártású filmje lett (28 nap alatt 380 millió órát szántak rá az emberek), megelőzve ezzel az eddig rekordtartó Madarak a dobozban-t. Ebből talán logikusan következne, hogy hamarosan készülni fog a folytatás, ám a film producere, Hiram Garcia kicsit árnyaltabban kezeli a fennálló helyzetet. 

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a nézettségi statisztikák az egekben vannak, a Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds nevével fémjelzett akció-vígjáték korántsem örvendhetett akkora kritikai elismertségnek, így talán mégsem annyira egyértelmű, hogy igény lenne egy esetleges második részre. Garcia a következőképpen nyilatkozott a Collidernek a terveikről: 

Bár a lezárást megcsavartuk, elégedettek vagyunk azzal, ahogy a film véget ért. Ami a végkicsengést illeti, egy ilyen, lényegében franchise-indítónak is tekinthető film esetében sosem szeretnénk túlságosan előreszaladni. Véleményem szerint a rajongóktól függ, hogy lesz-e a folytatás; ha szeretnének, akkor mi szállítjuk nekik. De egyébként sosem volt tervben stáblista utáni jelenet, mert tisztában voltunk azzal, hogy hogyan szeretnénk a történetet lezárni. Tudtuk, hogy valami nagyot szeretnénk összehozni, de nem éreztük, hogy szükség lenne erre. Vannak ötleteink, hogy miként vigyük tovább a cselekményt, és ha a rajongók úgy reagálnak a filmre, ahogy azt mi reméljük, mi [az alkotók] következünk, ugyanis van miből építkeznünk a későbbiekben. 

Ti mit szólnátok egy lehetséges folytatáshoz? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.