Hirdetés

Frank Grillo egy vérfarkasos projekthez szegődött

|

A Year 2 című filmben tudósként kell versenyt futnia az idővel... vagyis a közelgő szuperholddal.

Hirdetés

Frank Grillo egy olyan projekthez csatlakozott, mely sok hasonlóságot mutat egy korábbi franchise-ával, A megtisztulás éjszakájával. A Year 2 című projektben ugyanis az emberiség egyik fele a szuperhold éjszakáján vérfarkassá változik, míg a másik fele menekülhet előlük.

Hirdetés

A Year 2-t a Szupercella 2: Hades rendezője, Steven C. Miller rendezi Matthew Kennedy forgatókönyve alapján. A vérfarkasok dizájnjáért az az Alec Gillis fog felelni, akit a szakmáján belül már Oscarra is jelöltek korábban (a Nyolcadik utas a halálért) - az utóbbi projektjei között megtalálható a Godzilla Kong ellen, valamint a Jurassic World: Bukott birodalom. A Year 2 forgatási munkálatai májusban kezdődhetnek el Puerto Ricóban.

A szinopszis szerint Grillo egy Wesley Marshall nevű tudóst alakít majd, aki egy évvel a korábbi szuperhold jelenséget követően versenyt fut az idővel, hogy megtalálja az ellenszerét a vérfarkas géneknek, mielőtt az újabb szuperhold még nagyobb bajt okozhatna. Azonban Grillónak dönteni kell, amikor tudomást szerez arról, hogy sógornőjét és unokahúgát vérfarkaros megtámadták: vagy a családját menti meg, vagy az emberiséget.

Egy vérfarkasos akciófilm mindig jöhet, főleg Grillóval a fedélzeten - ti mit gondoltok erről?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.