Hirdetés

A láthatatlan ember sikerének hála megnyílhat az út a Frankenstein-film előtt

|

Legalábbis a Blumhouse szívesen elkészítené a szörnyfilm újragondolását is.

Hirdetés

Azok után, hogy a Universal stúdió kétszer is felsült a saját filmes univerzumának felépítésével (Az ismeretlen Drakula, A múmia), gyorsan átgondolták stratégiájukat, és a Blumhouse-szal karöltve immáron különálló horrorfilmek elkészítésében tervezik a jövőt. Ennek első állomása a nemrég bemutatott A láthatatlan ember volt, mely nem csak a kritikusok, de a nézők tetszését is elnyerte, hiszen a 9 millió dollárból készült produkció világszinten már 98 milliónál jár. A film sikerének köszönhetően pedig könnyen meglehet, hogy a következő alkotás a régóta tervezett Frankenstein-reboot lesz.

Hirdetés

Erről a Blumhouse alapítója, Jason Blum beszélt egy nemrégiben felvett podcast adásban, aki a jövőbeli terveikről ejtett el néhány információt:

Szeretném megcsinálni Frankensteint. Már meg is bíztam a filmkészítőinket, hogy próbáljanak kitalálni valamit a karakter történetéhez. Azt nem tudom, hogy dolgoznak-e más stúdiónál is ezen a projekten, semmi ilyesmiről nincs tudomásom, de nagyon szeretném megpróbálni, ezért várom az ötleteket ezzel kapcsolatban... az olyasmi ötleteket, amik elolvasása után az az érzésem támadna, hogy: 'Istenem, ez annyira egyértelmű, miért nem gondolt erre még senki eddig?' Szóval ha sikerül találnunk valami megfelelőt Frankenstein számára, akkor megfogjuk próbálni.

Ti örülnétek egy Frankenstein-filmnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.