Hirdetés

Friss részletek érkeztek a női főszereplővel készülő John Wick spin-offról

|

Az akciójelenetekre természetesen ezúttal sem lesz panasz.

Hirdetés

Utoljára a tavalyi bejelentésekor hallottunk a John Wick-univerzumot kibővíteni hivatott, női főhőssel operáló Ballerina címre keresztelt spin-offról, melyet Len Wiseman (Underworld, Die Hard 4) fog megrendezni, Keanu Reeves pedig producerként támogatja.

Hirdetés

A hosszú hallgatás után Chad Stahelski, a franchise megkerülhetetlen producere nemrégiben a The Hollywood Reporterrel ült le beszélgetni, ahol egészen közlékeny volt azzal kapcsolatban, hogy miképpen is állnak hozzá. 

Wisemannel a fedélzeten nemcsak az akciójeletek felépítésében láthatunk majd egy az eddigiektől eltérő megközelítést, hanem a díszletek, valamint a karakter benne elfoglalt szerepét illetően is. Vagyis abszolút rajta áll, hogy miképp és mit szeretne tető alá hozni az akciójelenetek forgatása közben, ez a hozzáállás pedig egyértelműen biztosítani fogja a frissességet. Tehát nem fogjuk magunkat majmolni, hogy újra meg újra ugyanazt a gun-fut kapjuk elő a fiókból. És mivel a karakterünk is teljesen más, így tényleg semmi akadálya, hogy ezekhez a dolgokhoz is másfajta módon álljunk hozzá. 

Stahelski arra a kérdésre, miszerint leghamarabb mikor láthatjuk a mozikban a Ballerinát, egyelőre nem tudott pontos választ adni, mivel elmondása szerint jelenleg még a forgatókönyv fejlesztésével vannak elfoglalva. 

Jelenleg annyit tudok biztosan, hogy Wiseman és Shay Hatten (John Wick 3 - Parabelllum) most is gőzerővel dolgoznak a Ballerina szövegkönyvén, abban viszont nem vagyok naprakész, hogy pontosan hol tartanak ebben a viszonylag időigényes folyamatban. Viszont az alapján, amit eddig hallottam, azt hiszem, elég jó oldalról sikerült megfogniuk a dolgot.

A John Wick-franchise rajongóinak tehát egy darabig még biztosan várniuk kell a Ballerina bemutatkozására, azonban így sincs okuk különösebb szomorkodásra, hiszen a 2022 májusára halasztott John Wick 4. mellett, a szintén a filmek világában világában játszódó The Continental sorozat is alakulgat, amibe remélhetőleg már a negyedik rész premierje előtt lehetőségünk lesz fejest ugrani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.