Hirdetés

Női főszereplővel érkezik a John Wick spinoff-film

|

És már rendezője is van a projektnek.

Hirdetés

Tovább bővül a bérgyilkosok univerzuma, hiszen a már korábban bejelentett The Continental sorozat, valamint a John Wick: 3. felvonás - Parabellum hatalmas sikere láttán rögtön berendelt 4. rész után most egy spin-off alkotás érkezése vált hivatalossá, amiben ráadásul egy női főszereplőt követhetünk majd figyelemmel.

Hirdetés

A hírt a Deadline hozta le először, melyből megtudtuk, hogy a Ballerina címen érkező film középpontjában egy olyan bérgyilkosnő áll, aki bosszút akar állni a családjáért. Emellett az is kiderült, hogy a projektért Len Wiseman felel majd, aki ezelőtt olyan alkotásokat rendezett, mint az Underworld, a Die Hard 4.0 - legdrágább az életed vagy éppen Az emlékmás, de ő felelt az idén érkezett és elkaszált Swamp Thing sorozatért is. A premier dátumáról azonban nem esett szó, így jelenleg nem tudjuk, hogy mikor érkezik a film.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.