Hirdetés

Jövő héten kezdődik a Fűrész reboot forgatása

|

Már a premierdátumot is megosztották a forgatás kapcsán, kérdés már csak az, hogy kell-e ez nekünk?

Hirdetés

A 2004-es Fűrész egy tisztes iparosmunka volt a horror műfaján belül, amivel kapcsolatban nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy egy egész generációt küldött moziba és hogy hét folytatást szenvedett ki magából. Mert ahogy már korábban is írtuk az összegzőnkben, a futószalagon gyártott folytatások egyre silányabbak lettek minőségileg, amiknek talán a legalja volt a 2017-es "újraélesztés". Sokáig pedig abban a boldog tudatban éltünk, hogy John Kramer végre tényleg meghalt, és nem támad fel hamvaiból, hogy még több bűnös illetőt küldjön a halálba, viszont a filmekért felelős Twisted Picturesnek hamar le kellett lomboznia minket: készül egy reboot, ami teljesen az alapoktól építi újjá a franchise-t, és mindennek tetejébe maga Chris Rock jegyzi a forgatókönyvet.

Hirdetés

Chris Rock neve ismerősen csenghet, ha szeretjük az igényes amerikai stand-upot, vagy az értelmetlen, fingós vicceket (mindenki döntse el, ki melyik kategóriába tartozik), így kissé grimaszolva fogadtuk a hírt, hogy ő lesz a felelős az új Fűrész forgatókönyvéért - még annak ellenére is, hogy Rock hatalmas Fűrész-rajongó. Ő egyébiránt nagyon tud, ha akar, elég csak megnézni tőle Az öt kedvenc c. filmet, amit nem csak ő írt és rendezett, de még a főszerepet is maga alakítja. Másfelől viszont ott vannak a katasztrofális Adam Sandler-vígjátékok (pl. Nagyfiúk), amiket legfőképpen illuminált állapotban és haveri társaságban lehet élvezni.

A reboot rendezője Darren Lynn Bousman lesz, aki a horror műfajában eléggé változó filmeket produkált eddig és aki egyben a széria második részét is levezényelte. Ő osztotta meg az "örömhírt" a Twitteren, hogy alig pár nap és kezdődik is a reboot forgatása. Állítólag a stábban mindenki rendkívül izgatott, és alig várják már, hogy végre a közönség is láthassa az új filmet. 

Az alcím nélküli Fűrész rebbot előreláthatólag 2020 októberében fog debütálni a mozikban. Ti befizettek majd még "egy kis játékra"?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.